Po nasvet,
k strokovnjakom.

Naša ekipa vam lahko pomaga tudi pri izbiri optimalnih rešitev in cen prodajnih komponent za industrijsko pnevmatiko. Strankam se natančno posvetimo in svetujemo pri zamenjavi oz. predelavi obstoječih proizvodnih linij oz. menjavi že obstoječih z enostavnejšimi vgradnimi komponentami.

Za nudenje najboljših nasvetov potrebujemo čim več informacij z vaše strani, tako o delovnih in vgradnih pogojih, zahtevnosti proizvodnega procesa, zahtevanih standardov za posamezno vgradnjo itd.

Ogled na terenu

Da bi vam lahko ponudili najkakovostnejše nasvete, se naši strokovnjaki odpraljajo tudi na teren. Za nekatere specifične predelave oz. zamenjave z obstoječimi pnevmatskimi komponentami ali sklopi si je namreč najlažje zadevo ogledati na aktivni proizvodni liniji oz. v trenutnem delovnem okolju. V ta namen si naši strokovnjaki zato pridejo osebno pogledati vašo proizvodnjo oz. obratovalno lokacijo.

Kako poteka svetovanje?

Oddaja povpraševanja

V prvi fazi vas bomo povprašali, ali vas zanima zgolj posodobitev posameznih delov proizvodnje (instalacije, stroji) ali celotne linije.

Ogled na terenu

Na teren bomo poslali naše strokovnjake, da si neposredno na vaši lokaciji ogledajo linijo.

Neobvezujoča ponudba

Na podagi posveta vam naša ekipa v najkrajšem možnem času pripravi okvirno ponudbo izvedbe željenih del.