Od vedno je naše delo vodila želja po znanju in napredku, izboljšanju. Vrhunsko delo, združeno z natančnim pristopom k vsaki stranki in spoštovanjem poslovnih dogovorov so glavne sestavine našega recepta za uspeh.

Recepta, zaradi katerega Kovimex d.o.o. uspešno posluje že več kot 20 let.

Kako se je začelo?

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 za potrebe uvoza in izvoza manjše proizvodne firme. Že v začetku je sodelovalo s proizvajalci raznih industrijskih komponent za potrebe strojne industrije. V začetku leta 1997 je bila podpisana zastopniška pogodba s firmo CAMOZZI za področje Slovenije.

Začetki sodelovanja segajo v leta pred ustanovitvijo podjetja. V letu 2002 se je s pristankom firme CAMOZZI začelo trženje na področju BiH. Kasneje smo začeli uvažati tudi izdelke podjetja FPS, ki proizvaja izključno pnevmatska prijemala in pripadajočo opremo.  Sodelujemo tudi s podjetjem ODE, ki proizvaja ventile za različne medije kot so zrak, voda, para in druge kemične snovi. Na ta način smo dopolnili našo ponudbo pnevmatskih izdelkov.

Naš cilj je kvalitetna ponudba celovitih rešitev s področja industrijske pnevmatike. Zato sodelujemo z osnovnim dobaviteljem CAMOZZI, ki se dopolnjuje z drugimi proizvajalci iz področja fluidne tehnike kot sta podjetji FPS in ODE.

Zgodovina

Že vse od leta 1992 v podjetju Kovimex stremimo k celoviti ponudbi rešitev s področja industrijske pnevmatike.

Izkaznica podjetja

KOVIMEX industrijska pnevmatika d.o.o.

Podskrajnik 60

SI-1380 CERKNICA

ID za DDV: SI52831272

Matična številka: 5655242

Šifra dejavnosti (SKD): 51.190

TRR: 02029-0014125727

(Odprt pri banki NLB d.d.)

Kontaktirajte nas

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka, med 7.00 in 15.00.

Politika kakovosti

Politiko kakovosti v podjetju Kovimex smo oblikovali na podlagi osebnih vrednot.