Konstruiranje

V podjetju Kovimex d.o.o se ukvarjamo z avtomatizacijo industrijskih procesov. Naše delo zajema izvedbo projekta od začetne ideje do končnega produkta.

Izdelujemo avtomatizirane namenske naprave, robotska prijemala, pnevmatske omarice in druge pnevmatske sklope glede na željo kupca oziroma na prejete tehnološke zahteve. Vsaka naprava je unikat, saj je namensko narejena glede na izdelek katerega se obdeluje, sestavlja ali kontrolira. Nudimo vam visok nivo konstruiranja robotskih prijemal oz. robotskih rok za vse tipe robotov in linijskih manipulatorjev

Dobre izkušnje imamo v avtomatizaciji robotskih procesov kot so kontrola kosov ter odvzem in preprijem kosov na avtomatizacijskih linijah.

V naprave vgradimo elemente priznanih proizvajalcev, namenski elementi pa so izdelani iz kvalitetnega materiala na preciznih CNC napravah glede na konstrukcijo naprave. Pri konstruiranju naprave sledimo vodilu, da je naprava kar se da enostavna za uporabo, nastavljanje in vzdrževanje.

Naše izkušnje temeljijo predvsem na avtomobilski in lesni industriji ter sanitarni in beli tehniki, prisotni pa smo tudi v ostalih panogah. Odlikuje nas hiter odziv in kvalitetni izdelki.

Za vas izdelamo neobvezujočo, informativno ponudbo.

1KOVIMEX (2)
2KOVIMEX (1)

Zakaj podjetja izberejo
Kovimex?

Dolgoletne izkušnje

Zaradi izkušenj, ki jih pridobivamo že več kot 20 let, so naši projekti vedno dobro načrtovani in suvereno izvedeni.

Široko področje

Snovali smo že rešitve za podjetja iz področja avtomobilske in lesne industrije ter linij za proizvodnjo široke palete različnih izdelkov.

Neobvezujoča ponudba

Podjetjem hitro in povsem brez obvez izdelamo informativno ponudbo.